Direct aanmelden vestigingsadres

Middels onderstaand formulier kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor een vestigingsadres. Wij zullen uw aanvraag beoordelen en binnen één werkdag u per mail bericht sturen met daarin uw documenten.

Formulier ingevuld, en dan?
Indien uw aanvraag is goedgekeurd ontvangt u van ons alle benodigde stukken betreffende onze dienstverlening. Het is belangrijk dat u deze stukken goed doorneemt en u de verplichtingen eigen maakt. Indien u akkoord bent met de voorwaarden zullen wij u de eerste huurnota en de borgnota toezenden, de borgsom bedraagt tweemaal de maandhuur. Zodra deze betaling is ontvangen zullen wij binnen vijf werkdagen de huurovereenkomst leveren.

Het is de bedoeling dat u zelf de inschrijving in orde maakt bij het handelsregister. U kunt dit per post doen door formulier 14-KvK naar het handelsregister op te sturen. Dit formulier sturen wij u als bijlage toe. Ook kunt u de inschrijving doen middels een afspraak bij het handelsregister. U neemt naar deze afspraak de huurovereenkomst en een geldig legitimatiebewijs mee, de inschrijving zal dan binnen enkele dagen worden bevestigd. Wij sturen uw poststukken éénmaal per twee weken door naar een adres naar keuze, daarnaast sturen wij u éénmaal per maand de huurnota toe die u dient te voldoen. U gaat voor onbepaalde tijd een overeenkomst met ons aan, maar u kunt tussentijds per maand opzeggen.

Indien u er behoefte aan heeft kunnen wij ook een telefonistenservice aan u leveren.
U krijgt dan een eigen lokaal netnummer met een persoonlijke begroeting. U bent dan tijdens kantooruren bereikbaar voor uw klanten. Wij werken hiervoor samen met een callcenter, u kunt bij uw aanmeldformulier additionele diensten aanvragen.

Persoonlijke gegevens (stap 1/3)